
Λαχανικά στο βάζο
Για άριστο αποτέλεσμα προτιμήστε ολόφρεσκα λαχανικά
Υλικά για 2 βάζα των 500 ml
1 φλιτζάνι πράσινο λάχανο κομμένο
1 φλιτζάνι καρότο σε λεπτές ροδέλες
1/2 φλιτζάνι σέλινο σε μεγάλα κομμάτια
1/2 φλιτζάνι πιπεριές πράσινες σε μικρά κομμάτια
1½ χρωματιστή πιπεριά σε μικρά κομμάτια
2 κουταλιές αλάτι
Ξίδι από λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
• Πλένετε τα λαχανικά, τα στραγγίζετε και τα αφήνετε να στεγνώσουν. Στη συνέχεια, τα βάζετε σε μια μεγάλη λεκάνη, τα πασπαλίζετε με το αλάτι και τα ανακατεύετε για να πάει το αλάτι παντού.• Τα μοιράζετε σε 2 γυάλινα βάζα με μεγάλο στόμιο, αφήνοντας ένα κενό περίπου 8 εκ. • Γεμίζετε τα βάζα έως τη μέση με ελαιόλαδο και συμπληρώνετε το υπόλοιπο με ξίδι. • Κλείνετε τα δοχεία και τα αναποδογυρίζετε για να ανακατευτούν καλά τα υλικά. • Τα βάζετε στο ψυγείο και περιμένετε για 3 τουλάχιστον εβδομάδες πριν τα καταναλώσετε.
- Το μεγάλο στοίχημα για το χρυσό αφεντικό της Nvidia
- Mama mia, μια Ίντερ και Γιαμάλ αλά Μέσι… (vid)
- Economist: Οι ΗΠΑ μπορεί να απέχουν μόλις λίγες εβδομάδες από ένα ισχυρό οικονομικό σοκ
- Αυξάνονται τα λουκέτα σε ιστορικά πανεπιστήμια των ΗΠΑ – Χάνουν φοιτητές και δωρητές
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 01.05.2025]
- Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3: Ισοπαλία στη ματσάρα του Μονζουίκ και όλα θα κριθούν στο Μιλάνο (vid)