Την Τρίτη το μεσημέρι θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα, με θέματα την εκλογή νέου προέδρου στο Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, την αναδιάρθωση και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης υπέβαλλε χθες την παραίτηση του από την προεδρία της Λίγκας και στην συνεδρίαση της Τρίτης αναμένεται να γίνει η εκλογή του νέου προέδρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:
«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 16/04/2019 στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Eκλογή Προέδρου Δ.Σ. κατόπιν παραιτήσεως του κ. Ευάγγελου Μπαταγιάννη.
2/ Θέμα αναδιάρθωσης πρωταθλημάτων, τηλεοπτικά δικαιώματα και λοιπά συναφή ζητήματα.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.