Την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διεθνές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι πανηγύρισε ο Αλέξανδρος Τσανικίδης.
Ο Ελληνας πρωταθλητής έδωσε δυο αγώνες στη διοργάνωση. Στον πρώτο κέρδισε τον αντίπαλό του από την Ιρλανδία, αλλά στο δεύτερο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από έναν Γάλλο πυγμάχο.
Ο αθλητής του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να συνεχίσει σε υψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία του για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Μινσκ της Λευκορωσίας και να τσεκάρει το βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ανέφερε: «Η συμμετοχή μου στο Διεθνές Τουρνουά του Παρισιού αποτελεί μια καλή προετοιμασία για να δω που βρίσκομαι και να σχηματίσω μια εικόνα, αγωνιζόμενος κόντρα σε καλούς πυγμάχους και αντιπάλους υψηλού επιπέδου.
Τώρα αυτό που έχω να κάνω ενόψει του Πανευρωπαϊκού, είναι να δουλέψω πάνω στα λάθη μου για να βελτιωθώ ακόμα πιο πολύ και να είμαι άριστος, για να μην έχω κανένα μείον ούτε στη φυσική κατάσταση ούτε στην τεχνική μου».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.