Μία νέα τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Κρήτη καθώς ένας 60χρονος πρώην αστυνομικός έβαλε τέλος στην ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν ο 60χρονος πήρε ένα κομμάτι σκοινί, πήγε στο εξοχικό σπίτι που διατηρεί η οικογένειά του στην περιοχή του Άη Γιάννη στην Κνωσό, έφτιαξε μία θηλιά και κρεμάστηκε στην πέργκολα.
Το άψυχο σώμα του βρήκε – μετά από ώρες αναζήτησης – ο γαμπρός του ο οποίος και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε κάποιο σημείωμα που να εξηγούσε ο άτυχος άνδρας τους λόγους της αυτοκτονίας του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.