Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ αγαπάει το μπάσκετ. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Βασίλης Σπανούλης νιώθει σαν θηρίο σε κλουβί, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έχει χάσει τον ηγέτη της ομάδας του εδώ και ένα μήνα.
Στον Ολυμπιακό είναι αισθητή η απουσία του και άπαντες καλούνται να βγουν μπροστά για να καλύψουν το κενό του. Όμως η προπόνηση της ομάδας του Πειραιά την Τετάρτη του Πάσχα έκρυβε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος την 1η Απριλίου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση (είχε υποστεί ρήξη περονιαίου τένοντα), βρέθηκε στο ΣΕΦ και μάλιστα συμμετείχε στο καθιερωμένο «ζντο» πριν την έναρξή της προπόνησης!
Ο V-Span υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και σύντομα θα είναι σε θέση να «αποχωριστεί» τις πατερίτσες, ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν κανονικά με τον Σπανούλη παρόντα και προετοιμάζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου στο Φάληρο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε κακή κατάσταση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι ίσως είναι καιρός να γίνει ο... μαύρος κύκνος και να απαιτεί τη μπάλα από τους συμπαίκτες του.
Λέγεται Κριστιάν Ζαβάλα, είναι Χιλιανός που παίζει στην Κόλο Κόλο και κατάφερε να εκτελέσει χειρότερο πέναλτι αλα Πανένκα και από τον Μπραχίμ Ντίας στο Σενεγάλη – Μαρόκο.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.