Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Λεβαδειακό στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος αλλά γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το μυαλό όλων στην Ένωση είναι στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν σήμερα στα Σπάτα και τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Μανόλο Χιμένεθ.
Ο τεχνικός της Ένωσης δεν είχε στην διάθεση του τον Αλμπάνη και τον Μπογέ καθώς ο πρώτος ανέβασε πυρετό και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, ενώ ο Μπογέ συνέχισε την αποθεραπεία του.
Στόχος φυσικά του Αργεντινού είναι να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά και ο Μπογέ κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Αυτή την στιγμή πάντως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα είναι σε θέση να παίξει στον τελικό, αλλά ο Χιμένεθ θα περιμένει τον λατινοαμερικάνο μέχρι την τελευταία στιγμή.
Η αυριανή προπόνηση των κιτρινόμαυρων θα πραγματοποιηθεί στις δέκα και μισή το πρωί στα Σπάτα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.