Με τρεις φωτογραφίες από τον φακό της Κέιτ Μίντλετον, γιόρτασε το παλάτι του Κένσινγκτον τα τέταρτα γενέθλια της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Η μοναχοκόρη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ κλείνει τα τέσσερα και το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρεις νέες φωτογραφίες της.

Η πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή Σάρλοτ, στη μία φωτογραφία ποζάρει καθισμένη στο γκαζόν του παλατιού, ενώ στις άλλες δύο ενώ παίζει στο εξοχικό των Κέιμπριτζ, το Anmer Hall στο Σάντριγχαμ.

Στην πρώτη φωτογραφία, είναι πιο σοβαρή φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα, όπως αρμόζει σε μια πριγκίπισσα, ενώ στις άλλες δύο ξεκαρδίζεται και παίζει όπως κάθε κοριτσάκι της ηλικίας της.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ αναμένεται σήμερα να κόψει γενέθλια τούρτα στο σχολείο της, το νηπιαγωγείο Willcocks Nursery, κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον, ενώ από Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει να φοιτά στο σχολείο, πιθανότατο στο ίδιο με τον αδελφό της πρίγκιπα Τζορτζ, το Thomas’s Battersea.

Η τελευταία φορά που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ ήταν πριν το Πάσχα, όταν οι παπαράτσι «συνέλαβαν» όλη την οικογένεια των Κέιμπριτζ σε βόλτα με την εξαδέλφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ και την οικογένειά της Ζάρα Τίνταλ, ενώ η επόμενη φορά που αναμένεται να κάνει δημόσια εμφάνιση είναι στο Trooping the Colour τον Ιούνιο.

Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες της μικρής Σάρλοτ που δημοσιεύτηκαν στα social media από το παλάτι του Κένσινγκτον: