Το κλίμα στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά τον αποκλεισμό στο Champions League αλλά και την ήττα στον τελικό Κυπέλλου, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις εμφανίσεις στον αγωνιστικό χώρο.
Μάλιστα τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα φαίνεται πως προκάλεσαν τον έντονο εκνευρισμό του Νεϊμάρ, ο οποίος μετά την ήττα από τη Μονπελιέ παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Ντράξλερ.
Όπως αποκαλύπτει η «Parisien», ο βραζιλιάνος ήταν έντονα εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά των συμπαικτών του και μάλιστα έφτασε στο σημείο να διαπληκτιστεί με τον 25χρονο Γερμανό, λέγοντάς του: «Ποιος είσαι εσύ για να μου μιλάς έτσι; Το μόνο που ξέρεις είναι να δίνεις πάσες πίσω».
Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Ντράξλερ με τη σειρά του ανταπέδωσε τις… φιλοφρονήσεις, με τους δυο παίκτες να είναι έτοιμοι να συγκρουστούν, πριν τους χωρίσουν τελικά ο Τόμας Τούχελ μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί, Αντέρο Ενρίκε.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Λόγω της εισροής υδάτων από την οροφή του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» είχε ως αποτέλεσμα οι διαιτητές να διατάξουν την αναβολή της αναμέτρησης για το FIBA Europe Cup.
LIVE: Σλάβια Πράγας – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Σλάβια Πράγας – Μπαρτσελόνα για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Γαλατάσαραϊ και Ατλέτικο Μαδρίτης ήρθαν ισόπαλες 1-1 και θα πρέπει να περιμένουν τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής της League Phase του Champions League για να δουν αν θα φτάσουν στους στόχους τους.