Ο Πανιώνιος «γεμίζει» με Έλληνες παίκτες κάτω των 23 ετών μετά τον μεταγραφικό περιορισμό που του επιβλήθηκε και πλέον τελευταίο του απόκτημα είναι ο Μιχάλης Μπαστακός
Η φετινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Πανιώνιο. Αντιθέτως, αποτέλεσε ένα πισωγύρισμα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, όταν οι «κυανέρυθροι» μονομαχούσαν για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.