Περιχαρής παππούς έγινε στα 47 του ο Ριβάλντο, τέσσερα χρόνια μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση (το 2015).
Η κόρη του Βραζιλιάνου παλαίμαχου άσου, Θαμίρις, Φερέιρα (από τον πρώτο του γάμο), έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα ονομαστεί Βαλεντίνα.
«Τι ξεχωριστή στιγμή! Η εγγονή μου, Βαλεντίνα, γεννήθηκε. Ευχαριστώ το Θεό που έφερε αυτό το δώρο στις ζωές μας. Καλώς ήρθες, Βαλεντίνα! Συγχαρητήρια στην κόρη μου που ήταν μαχήτρια και στον γαμπρό μου», έγραψε στο Instagram ο Ρίμπο, που έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο και τέσσερα από τον δεύτερο. Στη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του φόρεσε ως γνωστόν και τις φανέλες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Λανουά δίνει το κακό παράδειγμα στους διαιτητές αφού σταμάτησε τον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων, ενώ οι ρέφερι πρέπει να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις στο χορτάρι και ως VAR