Ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών προσβάλλοντας το κύρος της κλήρωσης των διαιτητών για την 26η αγωνιστική της Basket League.
Η εκδίκαση είχε οριστεί για σήμερα στις 17:00 και το παρών δίνουν οι ιδιόκτητες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Μαζί τους βρίσκεται ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού Χρήστος Σταυρόπουλος, ο team manager Χρήστος Μπαφές, καθώς και οι νομικοί εκπρόσωποι της ομάδας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League