Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός και ως Ντάνος, εκτόξευσε την θερμοκρασία στα ύψη όχι μόνο γιατί φόρεσε το το μαγιό του και έδειξε το γυμνασμένο του σώμα αλλά και με τις απαντήσεις του στην συνέντευξη του στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».
Ύστερα η συζήτηση ήρθε στα social media και συγκεκριμένα ο ίδιος αποκάλυψε πως: «Έχω κάνει unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη εδώ και πολύ καιρό. Τι θες να πεις, ότι δεν είμαστε φίλοι; Όποιος ακολουθεί κάποιον δεν σημαίνει πως είναι και φίλοι ή όποιος δεν ακολουθεί κάποιον δεν σημαίνει πως δεν είναι φίλοι. Γύρω μας γίνονται πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το αν έκανα unfollow κάποιον».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.