Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Περιστέρι - Ήφαιστος Λήμνου στα ημιτελικά των playoffs και ο προπονητής των Πράσινων Ρικ Πιτίνο δεν έκρυψε την ανυπομονησία του
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το πρώτο ματς της σειράς του πρώτου γύρου των play offs εξέφρασε την δυσαρέσκειά του που οι παίκτες του παρότι προπονούνται δεν αγωνίζονται.
Οι Πράσινοι έχουν συγκεκριμένα να μπουν στο παρκέ για επίσημο αγώνα από τις 4/5 και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Χολαργό.
Πλέον στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της Basket League ο Παναθηναϊκός περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Περιστέρι- Ήφαιστος και ο Αμερικανός κόουτς σχολίασε αυτή την εξέλιξη μέσω twitter:
«Ο άνθρωπός μου, Mike Marnhout στην Αθήνα -επιτέλους παίζουμε την Τετάρτη».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.