Η ΑΕΚ ήθελε πολύ τον Όγκνιεν Βράνιες, το παραδέχτηκε κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ομάδας το βράδυ της Τετάρτης ωστόσο η περίπτωση του Βόσνιου στόπερ, δεν θα προχωρήσει όπως όλα δείχνουν.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Άντερλεχτ δεν έμεινε ικανοποιημένη από την πρόταση της ΑΕΚ να καλύψει το μισό συμβόλαιο για φέτος να αποκτήσει τον παίκτη δανεικό κι έτσι οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν μπροστά τις άλλες περιπτώσεις που έχουν στην ατζέντα τους.
Κανείς βέβαια δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι μια κίνηση τακτικής αυτή από πλευράς ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή όμως, το πιθανότερο είναι να προχωρήσει για κάποια άλλη περίπτωση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Απίστευτα επεισόδια στη Λισαβόνα πριν από ντέρμπι Μπενφίκα - Σπόρτινγκ στο futsal, με την πορτογαλική Αστυνομία να προχωρά σε Σε 124 συλλήψεις - Ένας οπαδός τραυματίας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.