Την άμεση διαγραφή του Συντονιστή Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Στεφανίδη αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανάρτηση που έκανε σε κοινωνικό δίκτυο με αφορμή τη μη εκλογή της Κωνσταντίνας Κούνεβα.
Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευγέρης Αυγενάκης έκανε το εξής tweet: «Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην παράταξή μας».
Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην Παράταξή μας.
Νωρίτερα το αισχρό σχόλιο του κ. Στεφανίδη είχε προκαλέσει την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.
«Η χαιρεκακία και η χυδαιότητα ως ανώτατες αρχές και μάλιστα ενάντια σε μια γυναίκα, την Κωνσταντίνα Κούνεβα, θύμα απίστευτης βίας. Για αυτό δεν είμαστε όλοι το ίδιο», σχολίασε ο κ. Τσακαλώτος.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.