Ίντερ και Λουκάκου έχουν συμφωνήσει σύμφωνα με πληροφορίες της Gazzetta dello Sport, για να αποτελέσει το Μιλάνο τον επόμενο σταθμό του Βέλγου επιθετικού.
Η εφημερίδα αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, με τις ετήσιες αποδοχές του Λουκάκου να ανέρχονται στα 7,5 εκατ. ευρώ.
Το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία ο Βέλγος άσος δεν λογίζεται ως βασικός εν όψει της επόμενης σεζόν, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.
Ο Λουκάκου φέτος σκόραρε 15 γκολ, ενώ έδωσε τέσσερις τελικές πάσες (ασίστ), σε μία ομολογουμένως όχι και τόσο καλή χρονιά με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.