Βελόπουλος και Σφακιανάκης για μοναρχία και πεφωτισμένους Έλληνες
Χιλιάδες «χτυπήματα» μέσα σε λίγες ώρες έχει συγκεντρώσει ένα βίντεο από το 2008, στο οποίο ο Κυριάκος Βελόπουλος -δημοσιογράφος του καναλιού Best τότε- πήρε συνέντευξη από τον Νότη Σφακιανάκη
Χιλιάδες «χτυπήματα» μέσα σε λίγες ώρες έχει συγκεντρώσει ένα βίντεο από το 2008, στο οποίο ο Κυριάκος Βελόπουλος -δημοσιογράφος του καναλιού Best τότε- πήρε συνέντευξη από τον Νότη Σφακιανάκη.
Συνομιλώντας με τον επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης», του κόμματος που έκανε την έκπληξη στις ευρωεκλογές, ο γνωστός για τις ακροδεξιές και ιδιαιτέρως… ψεκασμένες απόψεις του καλλιτέχνης είχε πει πως κατά τη γνώμη του ιδανικότερο πολίτευμα είναι η μοναρχία.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος έσπευσε να συμφωνήσει προσθέτοντας ότι η μοναρχία θα μπορούσε να εφαρμοστεί «μόνο αν είχαμε 10 εκατομμύρια πεφωτισμένους Έλληνες».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.