Ρολάν Γκαρός: Στους «8» με περίπατο ο Ράφαελ Ναδάλ
Ο Ισπανός τενίστας κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ τον Χουάν Λοντέρο και προκρίθηκε στους «8», όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπενουά Περ – Κέι Νισικόρι.
Μετά τον Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφαελ Ναδάλ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε δια περιπάτου στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.
Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε πολύ εύκολα του Χουάν Λοντέρο με 3-0 σετ (6-2, 6-3, 6-3) και «σφράγισε» το εισιτήριό του για την τελική 8άδα του χωμάτινου Γκραντ Σλαμ. Αυτή μάλιστα ήταν η 90η νίκη του Ράφα στο γαλλικό όπεν, στο οποίο έχει ρεκόρ 90-2!
Συγκεκριμένα, οι μοναδικές ήττες που έχει δεχθεί στο Ρολάν Γκαρός ήταν το 2009 από τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ και το 2015 από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Παράλληλα, ο Ματαντόρ είναι ο μοναδικός τενίστας στην ιστορία του αθλήματος που έχει προκριθεί 13 φόρες στα προημιτελικά του Παρισιού, το οποίο έχει κατακτήσει συνολικά 11 φορές! Φέτος, ψάχνει τον 12ο τίτλο του στο γαλλικό Οπεν, στο οποίο έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα και έχει δημιουργήσει τον δικό του θρύλο.
Στους «8» ο Ράφαελ Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μπενουά Περ – Κέι Νισικόρι, με τον Ιάπωνα να είναι το φαβορί για τη νίκη – πρόκριση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του CEV Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 6HD.
Θέλοντας να «αποζημιώσουν» τους 374 οπαδούς που ταξίδεψαν στον Αρκτικό Κύκλο για να δουν την άθλια εμφάνιση κόντρα στη Μπόντο/Γκλιμτ οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα καλύψουν τα έξοδα των εισιτηρίων.
Ο μεγάλος πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, θα κάνει την πρεμιέρα του για το νέο έτος στην ημερίδα της Παιανίας το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ επειδή αμφισβητείται. Ομολογία αποτυχίας ο ορισμός τεσσάρων διεθνών στο Asteras Aktor-ΑΕΚ, έβαλε και ρέφερι που είχε καιρό να ορίσει