Μετά την επίσκεψη της Σοφίας Μαριόλα και του Στράτου Τζώρτζογλου στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ακολούθησαν όλες οι τελευταίες προετοιμασίες για το μυστήριο του γάμου τους.
Το ζευγάρι θα παντρευτεί στην Κρήτη αύριο Σάββατο και οι μελλόνυμφοι βρίσκονται ήδη εκεί για να οργανώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους. Μάλιστα, το ζευγάρι δεν θα έχει έναν… αλλά τέσσερις κουμπάρους: τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, το Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσίπρη.
Το μυστήριο του γάμου αποφάσισαν να κάνουν σε ένα πανέμορφο μικρό εκκλησάκι, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης. Το μυστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ανοιχτό και όλος ο κόσμος θα μπορέσει να δώσει το «παρών» και να παρακολουθήσει από κοντά την μαγική στιγμή του ζευγαριού.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν δίστασε να κάνει και μία μικρή «διαδικτυακή» ξενάγηση στο χώρο που θα τελεστεί το μυστήριο, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες στους ακολούθους του στο Instagram. Είναι χαμογελαστός και πολύ ευδιάθετος και φαίνεται έτοιμος για το μεγάλο βήμα!
Το pre-wedding party
Δίπλα στο κύμα αποφάσισε το ζευγάρι να διοργανώσει το pre-wedding party του, δύο ημέρες πριν την μεγάλη στιγμή στο κέντρο της πόλης, για να γιορτάσουν με τους φίλους τους.
Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε δροσερά cocktails δίπλα στην θάλασσα και δεν σταμάτησε τα τρυφερά τετ α τετ, με πολλά χαμόγελα. Η Σοφία Μαριόλα έκανε μια αρκετά hot εμφάνιση, φορώντας ένα σέξι μακρύ παντελόνι με ασορτί τοπ, το οποίο αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της.
Οι δυο τους πιο ερωτευμένοι από ποτέ, φαίνεται να ανυπομονούν για τα ιερά δεσμά του γάμου. Πληθώρα θαυμαστών τους στο Instagram τους εύχεται «Καλά στέφανα!».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.