Οι Χιούστον Ρόκετς έχουν τονίσει εδώ και καιρό μέσω του GM τους, πως όλοι οι παίκτες πλην Χάρντεν και Πολ είναι διαθέσιμοι για ανταλλαγή, προκειμένου να βελτιωθεί το ρόστερ τους.
Ένας από αυτούς φαίνεται να έχει «γυαλίσει» στους Μπόστον Σέλτικς οι οποίοι με την σειρά τους ψάχνουν να προσθέσουν ποιότητα στο ήδη πολύ καλό δυναμικό τους.
Ο λόγος για τον Κλιντ Καπελά, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με τους «ρουκέτες», μετρώντας κατά μέσο όρο 16,7 πόντους και 12,8 ριμπάουντ και σύμφωνα με τον Στιβ Κάιλερ η ομάδα της Βοστώνης βλέπει «ζεστά» την περίπτωση του.
«Από ότι έχω ακούσει οι Σέλτικς εμπλέκονται αρκετά σοβαρά με τον Κλιντ Καπελά. Είχαν επίσης καλές συζητήσεις με τον Ροζίερ για επέκταση. Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτήν την στιγμή. Πιο πολύ εξετάζουν τί μπορούν να κάνουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός δημοσιογράφος.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.