Οι γυναίκες με μεσογειακό σωματότυπο έχουν την τάση να συσωρρεύουν λίπος στο κάτω μέρος του σώματος. Τίποτα το κακό δεν υπάρχει σε αυτό, αλλά αν θέλετε να τονώσετε και να σμιλέψετε την περιοχή πρέπει να εκτελείτε τις κατάλληλες ασκήσεις.
Το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής αποτελείται από απαιτητικές ασκήσεις που γυμνάζουν τους μηρούς και τους γλουτούς. Μπορείτε φυσικά να παραλείψετε τα βάρη, μέχρι τουλάχιστον να εξοικειωθείτε με την προπόνηση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.