Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς ο Παναθηναϊκός παίζει ακόμα στους τελικούς της Α1, ωστόσο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει τις μεταγραφικές κινήσεις.
Μάλιστα, ισπανός δημοσιογράφος κάνει λόγο για συμφωνία των «πράσινων» με τον Τζέικομπ Ουάιλι.
Ο Ουάιλι μέτρησε 16,5 πόντους και 5,2 ριμπάουντ στην ισπανική λίγκα φέτος, καθώς και 10 πόντους με 2,6 ριμπάουντ στα ματς που αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα.
ÚLTIMA HORA. El Panathinaikos ha cerrado el fichaje de Jacob Wiley (2.03; 24 años) para la próxima temporada 2019-20.
El interior ha sido la gran revelación del tramo final de temporada en el Gran Canaria promediando 16,5 puntos y 5,2 rebotes en ACB y 10+2,6 en Euroliga.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Εκτός συνέχειας από το Australian Open έμεινε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη Μαρία Σάκκαρη. Αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (19:00 - MEGA News) την ισπανική Εστουδιάντες για τη φάση των «16» του Eurocup γυναικών, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στην προημιτελική φάση.