Έσπασαν κομμωτήριο στην Αργυρούπολη και «υπέγραψαν» με σβάστικα
Γυαλιά – καρφιά σε κομμωτήριο στην Αργυρούπολη τα έκανε ομάδα ατόμων, οι οποίοι διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμά τους , ενώ ζωγράφισαν μία σβάστικα στους καθρέφτες του καταστήματος.
Γυαλιά – καρφιά σε κομμωτήριο στην Αργυρούπολη τα έκανε ομάδα ατόμων, οι οποίοι διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμά τους , ενώ ζωγράφισαν μία σβάστικα στους καθρέφτες του καταστήματος.
Η αστυνομία ερευνά την εκδοχή του εκβιαστικού μηνύματος, ενώ η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου μιλώντας στο κανάλι Open δήλωσε ότι κάποιοι δεν ήθελαν να λειτουργεί το μαγαζί επειδή πήγαινε καλά.
Ο δράστης έχει καταγραφεί από κάμερα να ανοίγει με διαρηκτικά εργαλεία την πόρτα της εισόδου του κομμωτηρίου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εισβάλει στο εσωτερικό του και καταστρέφει με μίσος τα πάντα, μαζί με τους συνεργούς του. Η πρωτοφανής επίθεση έγινε με επαγγελματικό τρόπο. Ρωτώντας την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου για το μέγεθος της καταστροφής δεν ξέρει από που να αρχίσει.
«Κατέστρεψαν τα πάντα. Χρειάζομαι τουλάχιστον 10.000 ευρώ για να ξαναφτιάξω το κατάστημα. Όταν είδα αυτή την εικόνα έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ», δηλώνει στο η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου.
- Χιλή: Αθώωσαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε και τύφλωσε διαδηλωτή στις μεγάλες κινητοποιήσεις το 2019
- Βουλγαρία: Αύξηση 184% στον κύκλο εργασιών του Χρηματιστηρίου, μετά την υιοθέτηση του ευρώ
- Πώς μπορούν να παραχθούν περισσότερα τρόφιμα – Μια έξυπνη ιδέα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σούπερ επένδυση Νο 2
- Starlink: Δωρεάν πρόσβαση στο Ιράν προσφέρει ο Μασκ
- Με αιχμές για κακή οικονομική διαχείριση το μέιλ του Συλλόγου για την παραίτηση Καρυστιανού – Ζητά επιστροφή τραπεζικών καρτών
