Για την Δευτέρα, 1η Ιουλίου προσδιορίσθηκε το ντιμπέιτ των πέντε πολιτικών αρχηγών, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε πριν από λίγο η διακομματική επιτροπή που συνεδριάζει στο υπουργείο Εσωτερικών. Θα μετέχουν οι κύριοι Τσίπρας, Μητσοτάκης, Κουτσούμπας, Λεβέντης και η κυρία Γεννηματά.
Όσον αφορά τους παρουσιαστές η Νέα Δημοκρατία έχει προτείνει συντονίστρια να είναι η Δώρα Αναγνωστοπούλου από την ΕΡΤ και ερωτήσεις να υποβάλλουν οι παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων: Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσσιώνη (Σκάι), Έλλη Στάη (Open), Μάρα Ζαχαρέα (Star) και Νίκος Χατζηνικολάου (ΑΝΤ1).
Η παραπάνω πρόταση δεν φαίνεται να συναντάει ιδιαίτερες αντιθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο θα επικυρωθεί στην επόμενη συνεδρίαση.
Ακόμα, δεν έγινε δεκτό το αίτημα της εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης να είναι παρών στο debate ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.