Δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Άμπελ Φερέιρα ο ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «A Bola», η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αποφασισμένη να πάει την υπόθεση μέχρι τέλους, προκειμένου τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός να βρίσκεται τη νέα σεζόν στην Ελλάδα.
Παρά το πρώτο «όχι» της Μπράγκα στην πρόταση των «ασπρόμαυρων», οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά, η οποία αναμένεται να βάλει τον πορτογαλικό σύλλογο σε σκέψεις.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ πρόκειται να προσφέρει 2 εκατ. ευρώ στους Πορτογάλους προκειμένου να συναινέσουν στην αποχώρηση του Φερέιρα, ενώ με το ίδιο ποσό θα αμείβεται και ο 40χρονος προπονητής σε περίπτωση που αποδεχθεί την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο ματς της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.