Λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές, η Ευγενία Μανωλίδου έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στον προεκλογικό αγώνα του βουλευτή της ΝΔ.
Η γνωστή μουσικός εθεάθη να σταυρώνει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, το όνομα του Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ σήμερα το πρωί μοίραζε τα ψηφοδέλτια του στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Μάλιστα, η προεκλογική της εκστρατεία ήταν πολύ καλά οργανωμένη με την ίδια να φοράει μπλουζάκι με το στάμπα τον ίδιο τον Άδωνι και το χαρακτηριστικό hashtag #εμεις Άδωνι (στα Βόρεια).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.