Η πρώτη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ επί Ολλανδικού εδάφους είναι αύριο (3/7) απέναντι στην Άλκμααρ στις 20:00. Το παιχνίδι δεν θα μεταδοθεί από κάποιο τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, αλλά μέσω ίντερνετ από το PAOK TV, όπως ανακοίνωσε η Ασπρόμαυρη ΠΑΕ.
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης της πρώτης φιλικής αναμέτρησης στην Ολλανδία κόντρα στην Άλκμααρ και σας προσφέρει τον αγώνα εντελώς δωρεάν μέσω PAOK TV. Η προβολή αφορά αποκλειστικά κατοίκους Ελλάδας, Κύπρου και Αλβανίας.
Την Τετάρτη (03.07, 20:00) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την φιλική αναμέτρηση με τη Αλκμάαρ στην Ολλανδία.
Εύκολα, απλά και εντελώς δωρεάν , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Watch Now!
Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εντός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.
Η Μισέλ Γιο απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και ο στενός της φίλος Ρίτσαρντ Σιάο ήταν στο πλευρό της σε αυτή τη σπουδαία στιγμή της καριέρας της.