Η Στοκχόλμη αποχαιρετά για πάντα την Εβδομάδα Μόδας
«Η απομάκρυνση από το συμβατικό μοντέλο της Εβδομάδας Μόδας ήταν μια δύσκολη, αλλά πολύ μελετημένη απόφαση» ανάφερε η διευθύνουσα σύμβουλος του Συμβουλίου Μόδας της Σουηδίας.
Το Συμβούλιο Μόδας της Σουηδίας, ανακοίνωσε ότι δεν θα διοργανώνει πλέον την Εβδομάδα Μόδας της Στοκχόλμης, ώστε να βοηθήσει στην αλλαγή του παραδοσιακού σχήματος στον κλάδο.
«Η απομάκρυνση από το συμβατικό μοντέλο της Εβδομάδας Μόδας ήταν μια δύσκολη, αλλά πολύ μελετημένη απόφαση» ανάφερε η Τζένι Ρόσεν, διευθύνουσα σύμβουλος του Συμβουλίου Μόδας της Σουηδίας.
«Πρέπει να προωθήσουμε την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας συναφούς με τη σημερινή βιομηχανία μόδας και να εστιάσουμε στη δημιουργία εργαλείων για να στηρίξουμε και να προετοιμάσουμε τον κλάδο για το μέλλον» υπογράμμισε σημειώνοντας ότι είναι αναγκαία νέα σχήματα ως πηγές εσόδων και συνεργασίες μεταξύ διαφορετικών τομέων.
Η Εβδομάδα Μόδας είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου.
Στην Εβδομάδα Μόδας της Στοκχόλμης παρουσιάστηκε το έργο σχεδιαστών, όπως οι Per Götesson και Lazoschmidl και έχουν υποστηριχθεί ανερχόμενοι δημιουργοί.
Η βιομηχανία μόδας της Σουηδίας αναπτύσσεται, οπότε η υποστήριξη brand που δημιουργούν νέες εμπειρίες είναι ζωτικής σημασίας. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να προσαρμοστούμε στις νέες απαιτήσεις, να επιτύχουμε στόχους βιωσιμότητας και να μπορέσουμε να θέσουμε νέα πρότυπα στη μόδα, ανέφερε η Τζένι Ρόσεν.
Μέσα στην χρονιά, το Συμβούλιο σχεδιάζει να ανακοινώσει τη νέα στρατηγική και να κινήσει εκ νέου τη θερμοκοιτίδα Ταλέντων της Μόδας, που βοηθά νέα brand να δραστηριοποιηθούν στο ξεκίνημά τους.
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά
- Με συνελεύσεις στα μπλόκα οι αγρότες αποφασίζουν τα επόμενα βήματα – «Απογοητευτική» η συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η «Ιθάκη» ξυπνά τη «μνήμη χρυσόψαρου»: Στόχος της Καρυστιανού ο Τσίπρας – Χτυπά από… δεξιά (μόνο)
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Ο Κωστούλας έχει σηκώσει στο… πόδι τα social media: «Η Ελλάδα αξίζει να πάρει πίσω τα Ελγίνεια Μάρμαρα»
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442