Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Π. Ρεβενιώτη στο One Channel: Επιβίωσα γιατί δεν άφησα κανέναν να τσαλακώσει την αξιοπρέπειά μου

Π. Ρεβενιώτη στο One Channel: Επιβίωσα γιατί δεν άφησα κανέναν να τσαλακώσει την αξιοπρέπειά μου

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή One Talk η υποψήφια με το ΜέΡΑ25, Πάολα Ρεβενιώτη.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή One Talk η υποψήφια με το ΜέΡΑ25, Πάολα Ρεβενιώτη. Μέσα από την συζήτηση με τον Δημήτρη Μανιάτη η κ. Ρεβενιώτη μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, τους λόγους που είπε «ναι» στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, τη ζωή της, αλλά και τα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας μας. «Όταν μου έκαναν την πρόταση δεν μου έβαλαν κανέναν όρο και έτσι κατάλαβα ότι ήξεραν σε τι πρόσωπο έκαναν πρόταση» είπε και συμπλήρωσε πως «διάβασα το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 και είδα ότι σε πολλά ήταν πιο μπροστά από ότι πίστευα και εγώ».

Ερωτηθείσα για το τι θα σημάνει η παρουσία της στη Βουλή, εφόσον εκλεγεί, απάντησε πως «και μόνο η παρουσία μου στη βουλή θα αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Θα αρχίσουν να ρωτάνε. Θα φανεί η ορατή διαφορετικότητα», ενώ συμπλήρωσε πως η παρουσία της στο κοινοβούλιο της χώρας θα είναι «τόσο συμβολική, όσο και σημαντική». «Σημαντική γιατί έχουμε μάθει τα πράγματα να τα λέμε μισά. Ακόμα και τα κόμματα έχουν μάθει να δίνουν τα δικαιώματα με φιλανθρωπικούς όρους» εξήγησε σε αυτό το πλαίσιο.

Σε ερώτηση για τον λόγο που δεν είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν της πρότειναν ποτέ, συμπλήρωσε ότι ακόμα και αν της γινόταν πρόταση θα δεχόταν μόνο για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να εκλεγεί, «δεν θα έμπαινα ως διακοσμητικό στοιχείο για να δείχνει ότι είναι φιλελεύθερος». Παράλληλα, σχολιάζοντας το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας υπογράμμισε πως «φοβάμαι τον Μητσοτάκη» και εξήγησε «είναι αδυσώπητοι, δεν είναι δεξιά, είναι ακροδεξιά. Δεν κάνουν τίποτα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι αμόρφωτοι άνθρωποι».

Μάλιστα, έστρεψε τα βέλη της και στην Αριστερά, η οποία «ζει στον περασμένο αιώνα» και διερωτήθηκε «με ποιον να εκσυγχρονιστεί με τον Κουτσούμπα; Δεν μπορεί». Από την άλλη πλευρά, χαρακτήρισε το ΜέΡΑ25 ως μια «σύγχρονη φωνή», ενώ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον επικεφαλής του κόμματος, τον Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο χαρακτήρισε «λαμπερό, ανοιχτόμυαλο και μορφωμένο» και διευκρίνισε πως για όσα του καταλογίζουν αναφορικά με την πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχει ο ίδιος απαντήσει και όλα είναι αναρτημένα και εύκολα προσβάσιμα στο διαδίκτυο.

Η κ. Ρεβενιώτη, μίλησε επίσης για όσα θα προσπαθήσει να κάνει εάν εκλεγεί στη Βουλή. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά της, αυτό είναι η αποποινικοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς λόγους. Η αλλαγή στον τρόπο που φέρεται η πολιτεία στους εξαρτημένους ανθρώπους. Σε αυτό μάλιστα, είπε ότι η λύση είναι να δίνεται από τα νοσοκομεία η δόση στους εξαρτημένους. «Με αυτόν τον τρόπο λύνεις το πρόβλημα της εμπορίας» υπογράμμισε. Επίσης, έκανε λόγο για «πλαφόν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αθήνα, αλλά και πλαφόν στα ενοίκια τους», κάνοντας λόγο για κατάσταση, η οποία έχει ξεφύγει και κοντεύουν οι Αθηναίοι να μην βρίσκουν σπίτι στην πόλη τους.

Κληθείσα να απαντήσει για τον ρατσισμό και την ομοφοβία στην Ελλάδα, είπε πως είμαστε ακόμα ομοφοβική κοινωνία, αφού παρά το γεγονός ότι έχουμε κάνει βήματα προς το καλύτερο, υπάρχουν ακόμα προβλήματα. Μάλιστα, μοιράστηκε και μια ιστορία, όπου «με είχαν καλέσει στην Πάτρα. Ρωτήσαμε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αν μπορούμε να πάρουμε ένα σκυλάκι. Είπαν ναι. Όμως μόλις με είδε ο οδηγός με το σκυλί μέσα, είπε ότι θα φωνάξει την αστυνομία. Αν ήταν ένας άντρας ή μια γυναίκα δεν θα είχε γίνει όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά. Παραδέχτηκε, δε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε κάποια νομοσχέδια υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ωστόσο, «δεν πέρασε τον πολιτικό γάμο και τεκνοθεσία».

Τόνισε, δε, ότι τέτοιο νομοσχέδια δεν στοιχίζουν κάτι, αντιθέτως φέρνουν έσοδα. «Για όλα αυτά πληρώνεις και παράβολα. Για να αλλάξω το όνομά μου χρειάζομαι και 2000 ευρώ. Δεν το έχω κάνει γιατί πρέπει να δώσω 2000 ευρώ» υπογράμμισε. Σε μια πιο προσωπική στιγμή, είπε πως «ποτέ δεν είχα δουλειά στην Ελλάδα» κάτι για το οποίο ευθύνεται – μεταξύ άλλων- η ομοφοβία και η τρανσοφοβία. Όμως, επιβίωσε «γιατί ήμουν αυτή που είμαι, γιατί δεν χαρίστηκα σε κανέναν, γιατί δεν άφησα κανέναν να μου τσαλακώσει την αξιοπρέπεια και γιατί έλεγα πάντα ότι εγώ έχω δίκιο και όχι οι ηλίθιοι». Διευκρίνισε επίσης, πως έχει ζήσει σκληρά, αλλά όχι μίζερα, για να καταλήξει πως «πλήρωνα πάντα το κόστος των επιλογών μου». Τέλος, αναφέρθηκε και στα ντοκιμαντέρ, τα οποία όπως είπε, πραγματοποιεί με δικά της λεφτά και μάλιστα κάποια από αυτά έχουν «ταξιδέψει» μέχρι και στο εξωτερικό.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έκλεισε σπουδαίο deal με τους Λος Άντζελες Κλίπερς

Πολύ σημαντική εξέλιξη στην καριέρα του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που αποχαιρέτησε οριστικά τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024