Φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Γερονικολού.
Η γνωστή ηθοποιός ως λάτρης των social media ήθελε να μοιραστεί αυτή την ανάμνηση με τους διαδικτυακούς της φίλους με τους οποίους έχει αναπτύξει μία πολύ καλή επικοινωνία.
Η μικρή Κατερίνα τότε πόζαρε όλο νάζι στο φακό πίσω από μερικά δέντρα και απολάμβανε το καλοκαίρι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.