Το υπουργείο Παιδείας επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα, κατά την είσοδό του στο υπουργείο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να δείξει πως η συνέπεια είναι μία βασική αρετή για εκείνον, κάνοντας μία δήλωση όλο νόημα στους δημοσιογράφους.
«Οταν λέμε εννέα, εννοούμε εννέα», ανέφερε ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους χαμογελώντας .
Το Παιδείας το πρώτο υπουργείο που επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός
Το υπουργείο Παιδείας είναι το πρώτο υπουργείο που επισκέπτεται ο πρωθυπουργός κι αυτή η επιλογή δεν είναι τυχαία.
Είναι μία συμβολική κίνηση που αποδεικνύει το πόσο μεγάλη σημασία αποδίδει ο πρωθυπουργός στην αναβάθμιση της Παιδείας.
Αλλωστε στο πρώτο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στην Βουλή και θα αφορά το επιτελικό κράτος, θα υπάρχει και η ρύθμιση για την κατάργηση του ασύλου, βασική προγραμματική δέσμευση του πρωθυπουργού.
Τον πρωθυπουργό συνόδευε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.
Μεταξύ των βασικών θεμάτων που συζήτησε η Νίκη Κεραμέως και ο Πρωθυπουργός είναι τα πρότυπα σχολεία, η αναβάθμιση της ειδικής αγωγής και οι προσλήψεις που θα γίνουν, τα μηχανογραφικά, η τέταρτη νομική σχολή στην Πάτρα και το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας