Πώς θα φτιάξετε εύκολα παγωτό μπανάνα
Για να αναβαθμίσετε τη γεύση του, γαρνίρετε με τριμμένο μπισκότο
Υλικά για 4 μερίδες
8 μπανάνες ώριμες
2 κουταλιές μέλι
4 κουταλιές γιαούρτι
Εκτέλεση
1. Καθαρίζετε τις μπανάνες και τις κόβετε σε ροδέλες πάχους 3-4 χιλ. Τις απλώνετε καλά σε ένα ταψί. Για να μην κολλήσουν μεταξύ τους τις απλώνετε σε πολλές σειρές και ανάμεσά τους βάζετε μεμβράνη. Τις βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 10 ώρες.
2. Μόλις παγώσουν τις χτυπάτε σε δόσεις στο μούλτι. Οταν οι μπανάνες γίνουν μικρά κομμάτια προσθέτετε το μέλι για να δέσει το παγωτό σας και συνεχίζετε το χτύπημα.
3. Το παγωτό είναι έτοιμο όταν οι μπανάνες γίνουν μια νόστιμη μαστιχωτή μάζα. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να προσθέσετε γιαούρτι και να χτυπήσετε το μείγμα 5 δευτερόλεπτα ακόμα.
4. Το βάζετε σε μπολ και σερβίρετε. Αν κάνετε μεγαλύτερη δόση το διατηρείτε στην κατάψυξη.
- Τραμπ: «Δεν θα αλλάξει θεμελιωδώς» η εκστρατεία του εάν αποσυρθεί ο Μπάιντεν
- Μπανγκλαντές: Δεκάδες νεκροί από τις ταραχές, καίγεται η δημόσια τηλεόραση, διακόπηκε η σύνδεση στο διαδίκτυο
- Ισραήλ: Σκότωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της επίλεκτης δύναμης Ραντουάν της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
- Φωτιά: Δυναμώνει η πυρκαγιά στο όρος Πάικο στην Πέλλα – Φυσούν δυνατοί άνεμοι
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Τέσσερα «δώρα»
- Κρήτη: Πένθιμα θα χτυπήσουν οι καμπάνες για την «μαύρη» επέτειο της Κύπρου