Ποιοι αναλαμβάνουν γενικός και ειδικός γραμματέας της Βουλής
Μετά την εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, με ρεκόρ ψήφων, ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τις θέσεις του Γενικού Γραμματέα και του Ειδικού Γραμματέα της Βουλής
Μετά την εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, με ρεκόρ ψήφων, ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν τις θέσεις του Γενικού Γραμματέα και του Ειδικού Γραμματέα της Βουλής.
Ο Γιώργος Μυλωνάκης στενός σύμβουλος και συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη από την περίοδο της θητείας του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης θα αναλάβει νέος γενικός γραμματέας της Βουλής στη θέση του Κώστα Αθανασίου.
Επίσης, ο Βασίλης Μπαγιώκος, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιστημονικής Εποπτείας της Βουλής, θα αναλάβει καθήκοντα ειδικού γραμματέα της Βουλής στη θέση του Κωνσταντίνου Βασιλάκη.
Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε η συνεδρίαση για την εκλογή των αντιπροέδρων, κοσμητόρων και γραμματέων του Κοινοβουλίου.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.