Στη Μύκονο βρίσκεται η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.
Το γνωστό μοντέλο και influencer κάνει διακοπές και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε γνωστή παραλία του νησιού. Φορώντας ένα μπικίνι σε σομόν απόχρωση, το οποίο είναι και τελευταία λέξη της μόδας.
Το καλλίγραμμο κορμί της, τα μακριά κόκκινα μαλλιά της και το εντυπωσιακό μαγιό της δεν έμειναν απαρατήρητα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.