ΠΑΟΚ : Γιατί προφυλάχθηκαν Αουγκούστο και Σφιντέρσκι
Ο Βραζιλιάνος έμεινε στο γυμναστήριο εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ο Πολωνός ταλαιπωρείται από ίωση
Μία μέρα μετά το φιλικό κόντρα στην Σιντ Τρούιντεν οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπιασαν δουλειά από το πρωί στο Χορστ.
Η σημερινή (21/7) μέρα ξεκίνησε με πρωινή προπόνηση. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής, με ασκήσεις και δίτερμα, τα οποία περιελάμβαναν ειδικές οδηγίες πάνω στους τομείς της κυκλοφορίας και της ανάπτυξης.
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και ατομική δουλειά εξαιτίας ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο (22/7), αλλά δεν εμπνέει ανησυχία. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε και ο Κάρολ Σφιντέρσκι που ταλαιπωρείται από ίωση.
Οι Χοσέ Μαουρίσιο και Αντελίνο Βιεϊρίνια βγήκαν στο γήπεδο για ασκήσεις και τρεξίματα, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ έμεινε κι αυτός στο γυμναστήριο.
Το απόγευμα οι παίκτες θα μείνουν στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία και αποκατάσταση και θα επιστρέψουν στο γήπεδο αύριο (22/7) το πρωί.
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (22/1): «Δράση» με Europa League και «αιώνιους» στη Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442