Η Τότεναμ μετά την κατασκευή του νέου της γηπέδου, φαίνεται ότι έχει σταματήσει να κάνει… οικονομία και μπήκε πολύ δυναμικά την φετινή μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με σκοπό να πραγματοποιήσει ορισμένες προσθήκες για να γίνει ακόμα καλύτερη σε σχέση με πέρυσι.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μαουρίτσο Ποτσετίνο, απέκτησε τον Τανγκουί Ντομπελέ από την Λιόν έναντι του ποσού των 72 εκατομμυρίων ευρώ, κάνοντας έτσι την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της.
Τα «σπιρούνια» όμως δεν θέλουν να σταματήσουν εκεί και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα έχουν στο στόχαστρο τους τον μεσοεπιθετικό της Γιουβέντους, Πάουλο Ντιμπάλα, θέλοντας να τον κάνουν κάτοικο Λονδίνου.
Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ από την Βρετανία, η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην «Μεγάλη Κυρία» 90 εκατομμύρια για να την πείσουν να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή σπάζοντας για δεύτερη φορά μέσα σε ένα καλοκαίρι το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής του συλλόγου.
Όπως γράφει το RMC οι «μπιανκονέρι» ζητούν 80 εκατομμύρια ευρώ, συν άλλα 20 εκατομμύρια σε μπόνους, ωστόσο αν οι Λονδρέζοι πιέσουν λίγο παραπάνω τότε είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε και η Λιόν «καθάρισε» με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Ουτρέχτη – Γκενκ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ουτρέχτη – Γκενκ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.
LIVE: Ρόμα – Στουτγκάρδη. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρόμα – Στουτγκάρδη για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.