Το καλοκαίρι τους απολαμβάνουν οι αστέρες της ελληνικής showbiz, ενημερώνοντας φυσικά και τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσω σχετικών αναρτήσεων στα social media. Και η όμορφη ηθοποιός Μαρία Σολωμού, φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση…
Έτσι, η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε το Σάββατο (27/7) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία εντυπωσιάζει καθώς ποζάρει φορώντας το μαγιό της.
Όπως μας ενημερώνει μάλιστα στη λεζάντα της φωτογραφίας της, η Μαρία Σολωμού, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς κατάφερε να κάνει το τρίτο καλοκαιρινό της μπάνιο, ενώ απευθυνόμενη στους πιστούς ακολούθους της ρώτησε:
«Τρίτο μπάνιο καλοκαιριού!!! Πως με βλέπετε …. θα φτάσω τα πέντε????»!
A post shared by Maria Solomou (@mariasolomou_official) on
Η Μαρία Σολωμού μας εντυπωσίασε ακόμα μία φορά με τις αναλογίες της σε αυτή τη φωτογραφία. Όπως η ίδια έχει πει σε συνεντεύξεις της από μικρή έκανε μπαλέτο, ενώ η ίδια έχει παραδεχτεί ότι όσο κι αν τρώει δεν παχαίνει μιας και έτσι είναι το σκαρί της!
Η πρώτη φωτογραφία της με μαγιό ήταν πριν ένα μήνα όταν έκανε το πρώτο της μπάνιο.
Τότε είχε ανεβάσει την πρώτη της φωτογραφία για το καλοκαίρι, με ολόσωμο μαύρο μαγιό και μας έδειξε το αψεγάδιαστο κορμί της γράφοντας:
«Πολύ πόζα και ύφος ,όπως ακριβώς αρμόζει στο πρώτο μπάνιο του καλοκαιριού !!!! No filter no retouch for today because.».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.