Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Ευαγγελία Αραβανή: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Τον ανακαλύψαμε!

Μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο, η Ευαγγελία Αραβανή, τον τελευταίο μήνα δεν έχει μάτια παρά μόνο για έναν νεαρό, γοητευτικό επιχειρηματία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο άντρας που μπήκε στη ζωή της ονομάζεται Σπύρος Λάζαρης.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης περνούν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στον Πόρο, αφού εκεί βρίσκεται το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Sirene Blue, το οποίο του ανήκει. Η παρουσιάστρια διέμεινε στο ξενοδοχείο υπό άκρα μυστικότητα, αφού δεν θέλησε να κοινοποιήσει την τοποθεσία όπου βρισκόταν σε καμία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media για να μην την εντοπίσουν.

Αυτός είναι!

Must in

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-0: Προβάδισμα πρόκρισης με Λαμέλα (vid)

Το γκολ του Έρικ Λαμέλα ήταν εκείνο που χώρισε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με την Ένωση να επικρατεί 1-0 και να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2024
Απόρρητο