Πόρτο Χέλι: Συναγερμός στο Λιμενικό, διέφυγε ο χειριστής του φουσκωτού
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γάλλων επιβαινόντων του φουσκωτού σκάφους που συγκρούστηκε με αλιευτικό σκάφος, ο φερόμενος ως χειριστής του φουσκωτού, αμέσως μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή, διέφυγε και έκτοτε αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου
Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία και στο Λιμενικό για τον εντοπισμό ενός άνδρα ο οποίος ενεπλάκη στη σύγκρουση των δύο σκαφών στην περιοχή Θυνί της Αργολίδας, στο Πόρτο Χέλι.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γάλλων επιβαινόντων του φουσκωτού σκάφους που συγκρούστηκε με αλιευτικό σκάφος, ο φερόμενος ως χειριστής του φουσκωτού, αμέσως μετά την προσέγγιση του σκάφους στην ακτή, διέφυγε και έκτοτε αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Αρχικά, οι 10 Γάλλοι είπαν πως αυτοί ήταν όλοι και όλοι στο φουσκωτό αλλά μετά όταν ξεκίνησε η έρευνα για τον χειριστή είπαν πως ήταν μαζί τους ένας ακόμη Γάλλος, ο οποίος τους φιλοξενούσε σε βίλα του στην περιοχή όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκεί κλιμάκιο του ΛΣ, ο οποίος φέρεται να ήταν ο χειρίστης και στον οποίο δεν έγινε χθες αλκοτέστ με τη φορητή συσκευή όπως έγινε στους υπολοίπους, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε εξακριβωθεί παρουσία 11ου ατόμου.
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη
- Europa League: Πρόκριση στα πλέι οφ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, νίκη 8άδας η Ρόμα – Η βαθμολογία


