Εδώ και αρκετές ημέρες, ο Μάριο Μπαλοτέλι που ψάχνει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είχε επαφές με τη βραζιλιάνικη Φλαμένγκο.
Ο ιδιόρρυθμος αλλά παικταράς Ιταλός στράικερ, μετά από μια γεμάτη τριετία στη Γαλλία με τις φανέλες των Νις και Μαρσέιγ (51 γκολ σε 88 εμφανίσεις), έψαχνε κάτι διαφορετικό στην καριέρα του και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται για να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ευρώπης.
Όπως αναφέρει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, Ο Μάριο Μπαλοτέλι τα έχει βρει σε όλα με την Φλαμένγκο, με τις ανακοινώσεις να είναι θέμα ημερών.
Κάπως έτσι άλλος ένας σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μετά τον επαναπατρισμό του Άλβες στη Σάο Πάολο και την ένταξη του Ντε Ρόσι στην Μπόκα Τζούνιορς, επιλέγει να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής, έστω και αν οι δύο πρώτοι βρίσκονται σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι σύλλογοι της Serie A συζήτησαν τις νομοθετικές ρυθμίσεις και εξέφρασαν ομόφωνα τις αντιρρήσεις τους για τους φορείς λαϊκής συμμετοχής φιλάθλων. Οι πέντε λόγοι που διαφωνούν
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League