Δίχως να αφήσει το πόδι από το «γκάζι» λεπτό, η εντυπωσιακή Λιόν «σκόρπισε» εντός έδρας με 6-0 την Ανζέ και έκανε το 2/2 στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους γηπεδούχους, με τον Αουάρ να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό. Στο 36′ ο Ντεμπελέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας, ενώ λίγη πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, στο 42′, ο Ντεπάι έκανε το 3-0.
Ο ίδιος παίκτης έδωσε συνέχεια στον «χορό» των γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 48ο λεπτό. Στο 65′ και πάλι ο Ντεμπελέ σκόραρε για το 5-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λούκας στο 72′.
Έτσι, η Λιόν διπλασίασε τις νίκες της στην φετινή Ligue 1, έχοντας πετύχει συνολικά 9 γκολ, ενώ δεν έχει δεχτεί ούτε ένα. Από την άλλη, η Ανζέ έμεινε στους 3 βαθμούς, έχοντας επικρατήσει στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος με 3-1 επί της Μπορντό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.