Ο Αξέλ Τουπάν μετά από πολλούς μήνες που κυκλοφορούσε ελεύθερος φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλαγα.
Στην Ισπανία κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον Γάλλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και την ομάδα της Ανδαλουσίας, με τον Τουπάν να αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί κι επίσημα.
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα κληθεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον δεύτερο αγώνα με την Ιταλία για το τουρνουά Ακρόπολις.
Σύμφωνα με το unicaja.diariosur.es, οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία για συμβόλαιο 1+1 ετών και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τουπάν βρίσκεται στην προετοιμασία της Γαλλίας για το Παγκόσμιο και λογικά θα βρεθεί στα γήπεδα της Κίνας.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Οι σύλλογοι της Serie A συζήτησαν τις νομοθετικές ρυθμίσεις και εξέφρασαν ομόφωνα τις αντιρρήσεις τους για τους φορείς λαϊκής συμμετοχής φιλάθλων. Οι πέντε λόγοι που διαφωνούν
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League