Χριστίνα Μπόμπα: Γυμνάζεται και ανεβάζει τη θερμοκρασία
Η Χριστίνα Μπόμπα άφησε για λίγο τον Σάκη Τανιμανίδη και έφυγε για διακοπές μαζί με τις φίλες της
Η Χριστίνα Μπόμπα άφησε για λίγο τον Σάκη Τανιμανίδη και έφυγε για διακοπές μαζί με τις φίλες της!
Η κοριτσοπαρέα μετά τις διακοπές της στην Αντίπαρο, ταξίδεψε για λίγες ημέρες στην Πάρο και δεν έχει σταματήσει τις βουτιές και τις παιχνίδια με τη θάλασσα.
Η γνωστή επιχειρηματίας λατρεύει το καλοκαίρι και κάθε χρόνο προσπαθεί να επισκέπτεται όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη.
Το απόγευμα της Τετάρτης, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε ενθουσιασμένη στους διαδικτυακούς φίλους της πως δοκίμασε για πρώτη φορά wakesurfing.
Η Χριστίνα Μπόμπα ανήκει στην κατηγορία εκείνων που δεν παραμελούν ποτέ τη γυμναστική της, συνεπώς έχει καταφέρει να «χτίσει» ένα δυνατό σώμα που αντέχει στα σπορ!
- Ειρηνικός: Συνεχίζονται οι δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ σε πλεούμενα – Αλλοι 5 νεκροί
- Ουκρανία: Συμφωνία για χρηματοδότησή της με 90 δισ. από την ΕΕ – Πίστωση χρόνου για το «δάνειο επανορθώσεων»
- Αυστραλία: Ανακοινώνεται εθνικό πρόγραμμα επαναγοράς πυροβόλων όπλων μετά τη σφαγή στην Μπόνταϊ
- Ονδούρα: Ξεκίνησε η τελευταία ανακαταμέτρηση πριν την ανακήρυξη του νικητή των προεδρικών εκλογών
- Γάζα: Συνάντηση στη Φλόριντα για τα επόμενα στάδια της εκεχειρίας – Ο Τραμπ αναμένει και τον Νετανιάχου
- Ο Τραμπ τονίζει πως δεν χρειάζεται έγκριση του Κογκρέσου για να διατάξει πλήγματα στη Βενεζουέλα



