Εταιρεία στην Κίνα κλωνοποιεί γάτες και σκύλους
Πληρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα οπτικά τέλειο αντίγραφο του κατοικίδιού σας.
- Πατέρας βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του σε άγνωστους άνδρες - Σοκάρει υπόθεση στη Γαλλία
- Πολάκης: Τη Δευτέρα θα είμαι μπροστάρης σε μια προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ
- Φάμελλος: Τυχοδιώκτης ο Κασσελάκης – Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σταματήσει το πάρτι δισεκατομμυρίων του Μητσοτάκη
- Το «εστιατόριο των λανθασμένων παραγγελιών» στην Ιαπωνία έχει να μας διδάξει πολλά
Όλοι όσοι έχουν κατοικίδια πιθανόν έχουν ζήσει το σοκ του θανάτου του αγαπημένου τους ζώου. Μια εταιρεία στην Κίνα προσφέρει την ευκαιρία να καλυφθεί το κενό αυτής της απώλειας, καθώς μπορεί να κλωνοποιήσει τη γάτα ή τον σκύλο σας με το αζημίωτο φυσικά.
Η εν λόγω κινεζική εταιρεία έχει ήδη μάλιστα καταφέρει να κλωνοποιήσει ένα γατάκι και υπερηφανεύεται ότι είναι η μόνη στον κόσμο που το έχει καταφέρει αυτό. Ωστόσο, πρόκειται για μία τακτική που κερδίζει ολοένα περισσότερο έδαφος στις ασιατικές χώρες τα τελευταία χρόνια, καθώς η κοινωνία εξελίσσεται και η ανάπτυξη της τεχνολογίας και της επιστήμης επιτρέπει πραγματικά σύγχρονα θαύματα. Πολλές παρόμοιες εταιρείες ήδη έχουν αρχίσει να δημιουργούνται.
Όσον αφορά τώρα στο κόστος της υπηρεσίας από την συγκεκριμένη εταιρεία από την Κίνα, για να μπορέσετε να ξαναδείτε το αγαπημένο σας σκυλάκι θα πρέπει να πληρώσετε 54.000 δολάρια, ενώ για τις γατούλες το ποσό ανέρχεται στα 35.400 δολάρια.
Το «πρόσωπο» της εταιρείας είναι φυσικά το πρώτο κλωνοποιημένο της γατάκι: ο χαριτωμένος Garlic (κυριολεκτικά σημαίνει σκόρδο) γεννήθηκε στο εργαστήριο της Sinogene Biotechnology Company, η οποία εδρεύει στο Πεκίνο. Ο γατούλης γεννήθηκε 66 ημέρες μετά την έναρξη της διαδικασίας και είναι πιστό αντίγραφο μίας γάτας που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αν και πανομοιότυπος με τον γάτο από τον οποίο προήλθε, έχει εντούτοις διαφορετική προσωπικότητα.
Ήδη πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ασυνήθιστη αυτή πρακτική της κλωνοποίησης, η οποία σίγουρα γεννά αρκετά ηθικά ερωτήματα.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις