Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κολύμβηση : Στην κορυφή του κόσμου ο Παπαστάμος με παγκόσμιο ρεκόρ

Κολύμβηση : Στην κορυφή του κόσμου ο Παπαστάμος με παγκόσμιο ρεκόρ

Ο κολυμβητής του ΝΟ Χανίων Απόστολος Παπαστάμος «τρέλανε» το χρονόμετρο και με νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μ. μικτή ατομική (4:11.93) ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Εφήβων

Ο Απόστολος Παπαστάμος έγραψε για ακόμα μία φορά ιστορία, ανεβαίνοντας στην κορυφή του κόσμου στα 400 μ. μικτή ατομική, αποδεικνύοντας ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτό το αγώνισμα.

Ο αθλητής του ΝΟ Χανίων δεν άφησε κανένα περιθώριο, σπάζοντας όλα τα κοντέρ, καθώς ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, πετυχαίνοντας νέο Παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων, με επίδοση 4:11.93. Ο νεαρός κολυμβητής είναι αδιαμφισβήτητα ανίκητος στη μικτή ατομική και είναι έτοιμος να μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές.

Την πρώτη τριάδα πίσω από τον Απόστολο Παπαστάμο συμπλήρωσε ο Ρώσος Ίλια Μπορόντιν (2ος) με 4:12.95 και ο Γάλλος Λεόν Μαρσάντ (3ος) με 4:16.37.

Στα 50μ πρόσθιο, ο Αρκάδιος Ασπουγαλής πέτυχε τον 3ο ταχύτερο χρόνο στον ημιτελικό με 27.98 και πήρε το εισιτήριο για τον αυριανό τελικό, δίνοντας ελπίδες για ακόμα ένα μετάλλιο.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά το χρυσό μετάλλιο και την κατάρριψη του ρεκόρ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι με αυτό που πέτυχε ο Απόστολος σήμερα. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς το κατόρθωμά του. Έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ και ο χρόνος αυτός μπορεί εύκολα να του δώσει μία θέση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων».

Sports in

Σπανούλης: Κατάφερε να μην παρουσιάσει μια… «εθνική του Γιάννη»!

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024