Ο Νίκος Νταμπίζας φορτσάρει στην υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ εντείνοντας τις πιέσεις του προς την πλευρά του Άγγλου χαφ ώστε να του αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι».
Τελευταίες μέρες των μεταγραφών αυτές που διανύουμε και στον Παναθηναϊκό αναμένεται να «τρέξουν» από Δευτέρα με στόχο να πραγματοποιηθούν οι τελευταίες προσθήκες που χρειάζονται για την ενίσχυση του ρόστερ.
Σε πρώτο πλάνο είναι πάντα ο Τζακ Ρόντγουελ και ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να αυξήσει την πίεση στην πλευρά του Άγγλου χαφ για να εισπράξει το πολυπόθητο «ναι». Ο 28αχρονος άσος που υπολογίζεται τόσο για τα χαφ όσο και για σέντερ μπακ είναι ο πρώτος στόχος και μες την εβδομάδα η υπόθεση θα κλείσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Αν πάντως τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλουν στον Παναθηναϊκό με τον Ρόντγουελ, υπάρχει προεργασία και για εναλλακτικές λύσεις με τον Τομάς Ερτό να είναι στη λίστα του Νταμπίζα.
Ο 31χρονος στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού, εμφανίζεται θετικός για τον Παναθηναϊκό και την περασμένη σεζόν μέτρησε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.