Παρά το «βαρύ» σκορ με το οποίο ηττήθηκε η Κράσνονταρ από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (4-0), οι φίλοι της ομάδας θα γεμίσουν το γήπεδο καθώς ανακοινώθηκε sold out.
35.000 οπαδοί θα δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα τους στο απόλυτο… θαύμα. Στην ανατροπή του 4-0 και στην πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Φαντάζει αδύνατο σενάριο, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Γι’ αυτό και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανέφερε πως δεν υπάρχει πιθανότητα να επαναπαυτούν οι παίκτες του πάνω στο 4-0 και θα πάνε στη Ρωσία σαν να έληξε 0-0 το πρώτο παιχνίδι.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.