Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το περιοδικό ΟΚ!, ο Γιάννης, σεφ στο επάγγελμα και πρόσφατα παρουσιαστής σε ταξιδιωτική εκπομπή, βρήκε τον έρωτα στα πανέμορφα μάτια της ηθοποιού Ελένης Βαΐτσου!
Η πανέμορφη ηθοποιός και ο γνωστός σεφ δεν έχουν, ακόμα, ανακοινώσει την σχέση τους, αν και πολλοί τους έχουν δει μαζί, αλλά ούτε έχουν απαντήσει στα δημοσιεύματα που τους θέλουν μαζί! Εξακολουθούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια της σχέσης τους!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.