Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 29/8 ο Ρούμπεν Σεμέδο, με τις εκτιμήσεις να τον θέλουν να παραμένει στα «πιτς» για περίπου ένα μήνα.
Ο Πορτογάλος αμυντικός είχε τραυματιστεί στο γόνατο στη ρεβάνς των «ερυθρολεύκων» με την Κράσνονταρ, γεγονός που τον θέτει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα.
Έπειτα την επιτυχημένη επέμβαση, οι Πειραιώτες έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον 25χρονο στόπερ, ο οποίος μέσα από λίγες εμφανίσεις έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τη φανέλα της νέας του ομάδας.
«Ρούμπεν περαστικά, σε περιμένουμε γρήγορα και πάλι κοντά μας!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση των «ερυθρόλευκων».
Ρούμπεν περαστικά, σε περιμένουμε γρήγορα και πάλι κοντά μας! / Rúben Semedo get well soon, we are waiting for you to return strong! #Olympiacos #Family #GetWellSoon #Semedo
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.