Σάββατο 10 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Νεκρή η 39χρονη παρουσιάστρια και οδηγός αγώνων Τζέσι Κομπς

Νεκρή η 39χρονη παρουσιάστρια και οδηγός αγώνων Τζέσι Κομπς

Τραγική κατάληξη είχε η παρουσιάστρια και οδηγός αγώνων Τζέσι Κομπς, η οποία σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας όλων των εποχών.

Η 39χρονη Τζέσι Κομπς, οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων και τηλεοπτική παρουσιάστρια έχασε την ζωή της σε μία σοκαριστική συντριβή ενώ προσπαθούσε να ξεπεράσει το προσωπικό της ρεκόρ ταχύτητας.

Συντετριμμένη η οικογένειά της επιβεβαίωσε την τραγική είδηση της συντριβής με αυτοκίνητο στο νοτιοανατολικό Όρεγκον, χωρίς να δώσει επιπρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το δυστύχημα. Μεταξύ άλλων η οικογένειά της ανάφερε ότι θα θυμάται πάντα το «λαμπερό χαμόγελο και τη θετική αύρα» της.

Η Τζέσι Κομπς ήταν γνωστή ως «η ταχύτερη γυναίκα σε τέσσερις τροχούς».

Το 2013 είχε καταφέρει να κερδίσει τον εν λόγω τίτλο όταν έπιασε τα 398 μίλια ανά ώρα (641 χλμ. / ώρα). Την ταχύτητα αυτή προσπαθούσε να ξεπεράσει, όταν συνέβη η μοιραία συντριβή, και ταυτόχρονα να αγγίξει το απόλυτο ρεκόρ ταχύτητας των 512 μιλίων ανά ώρα (824 χλμ. / ώρα), ταχύτητα που έχει πιάσει μόνο μία γυναίκα στο χρονικά η κασκαντέρ  Κίττυ Ο’νιλ το 1976.

«Το πιο αξιοσημείωτο όνειρο της Τζέσι ήταν να γίνει η γρηγορότερη γυναίκα στη Γη, ένα όνειρο που κυνηγούσε από το 2012 … και άφησε αυτή τη Γη οδηγώντας ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά η οικογένειά της.

Ήταν οδηγός στην ομάδα της Βόρειας Αμερικής Eagle Supersonic Speed ​​Challenger και είχε ανακοινώσει την προσπάθειά της να σπάσει το ρεκόρ της και να αγγίξει την «ύψιστη» ταχύτητα λίγες μέρες πριν το δυστύχημα.

Στην λεζάντα φωτογραφία της που είχε ανεβάσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Μπορεί να φαίνεται λίγο τρελό να περπατάς κατευθείαν στη γραμμή της φωτιάς … Όσοι είναι πρόθυμοι, είναι αυτοί που επιτυγχάνουν σπουδαία πράγματα. Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι τρελή, τους λέω ευχαριστώ».

Η Κομπς είχε εμφανιστεί σε μία σειρά από τηλεοπτικές εκπομπές συμπεριλαμβανομένων των Overhaulin, All Girls Garage αλλά και των Mythbusters.

Sports in

Επιμένουν οι Ιταλοί για Κορέα και ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία η ΑΕΚ επιμένει για την απόκτηση του Χοακίν Κορέα που δεν θα συνεχίσει στην Ίντερ τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024